SLTN helpt zorgprofessionals om informatie gestuurd te kunnen werken. Dit door snel en adequaat inzicht in de prestaties van zorgprocessen te geven om te leren, bij te sturen en te voorspellen. Bijvoorbeeld door een slimme en veilige ontsluiting van procesdata en presentatie in overzichtelijke dashboards of door de inzet van slimme AI-oplossingen.

Randvoorwaardelijk voor de zorgpraktijk is dat informatie, applicaties en platformen optimaal zijn geïntegreerd. ICT-oplossingen dienen uw zorgwerk altijd efficiënter en effectiever te maken en dienend te zijn aan de specifieke zorg die wordt verleend. SLTN is de ervaren specialist om uw informatie, applicaties en platformen naadloos te laten samenwerken met uw zorgprocessen. Wij helpen zorginstellingen bijvoorbeeld door nieuwe applicaties te ontwikkelen, de complexiteit van het applicatielandschap te reduceren en applicaties effectief en veilig te laten samenwerken. Onze ervaren specialisten nemen verantwoordelijkheid voor advies, ontwerp, realisatie, implementatie, beheer en doorontwikkeling van Uw Ideale ZorgInformatie.

SLTN. Ontzorgt ICT.

Wij bouwen samen aan Uw Ideale ZorgInformatie.
Samen met ons rijk ecosysteem van partners en leveranciers creëren ondersteunen wij de digitalisering van de zorg. Uw vaste huisarchitect van SLTN gaat met uw zorgwensen aan de slag en past de relevante innovaties toe op uw transitie.